Dobrý deň,
chcel by som poprosiť o info ohľadom grafického objektu Záložka. Chcel by som ho využiť na prepínanie schém v subschéme.
- Je možné meniť grafický vzhľad tlačidiel v záložke?
-
V dokumentácii sú povolené udalosti OnGotFocus, OnLostFocus,OnMouseDown a OnClick.
Mne udalosť OnClick neponúka. Viete prečo? -
V dialógovom okne pre definíciu jednotlivých záložiek sa okrem iného definuje pripojený objekt, napr. schéma a referenčná premenná. V dokumentácii sa píše Kliknutie na názov príslušnej záložky vygeneruje udalosť OnClick. Myslel som si, že kliknutím na dané tlačidlo záložky dôjde k zobrazeniu príslušnej schémy , a to bez použitia skriptu. Nefunguje mi to takto. Musel som ku každému tlačidlu napísať skript. Napr. takýto
ENTRY robot_alm_OnClick
%HI_SetConnectedObj(_robot_sub, S.Schema13\HBJ, 0)
END robot_alm_OnClick
Po napísaní skriptu, kliknutím napr. na tlačidlo s ref.premennou _robot_alm sa zobrazí schéma S.Schema13 . Len neviem, načo sa to definuje vo vyššie spomenutom dialógovom okne. - Po napísaní príslušných skriptov, ako v tomto príklade dám skripty preložiť, generuje to nasledujúce warningy: Warrning: LINE/POS: 27/ 693 Neprípustná obsluha udalosti pre grafický objekt (objType = OBJPICT)
Objekt záložka funguje, len ma trošku vyrušujú tieto warningy. Viete mi vysvetliť o čo ide?
Vopred ďakujem za odpovede.